Då var Julafton över

Jag är inget stort fan av julafton, så mig gör det ingenting att det är över nu. Var ute och red på morgonen också som jag brukar, känns lite skumt med en regnig vinter trots att jag inte gillar snö. Skulle nog absolut kunna stå ut med att det inte blir varken kallt eller snö på hela vintern, det betyder ju att man kan rida på ridbanan hemma och slipper åka iväg.
 
Har hoppat lite Campina senaste dagarna med korta avstånd och på båge osv. Oj vad det var jobbigt för henne att hålla koll på alla kroppsdelar och lyssna tillbaka. I början gick det verkligen inte bra men efter ett par gånger lärde hon sig och då gick det riktigt fint. Gjorde samma övning tre dagar i rad bara för att verkligen få till det och jag känner mig fakgtiskt nöjd. Ska prova samma övning fast lite större hinder än 70 cm och då också länga avstånden lite. Nyttigt för henne att bli tvungen att bli lite rapp i både ben och tanke, samt uppmärksam på mig och hur jag ber henne gå.
 
 
 
 Sandra
 
 

Sandras hästliv

En helt vanlig bondtjej som försöker kombinera ett heltidsjobb inom skolvärlden med hästverksamheten hemma. Har med min egenutbildade häst Zapporo vinster upp till och med 145 och nyligen debuterat 150. Följ mitt vardagliga slit med att få livet att gå ihop!

RSS 2.0