Visa häst

Har visat Campina för kunder idag lite hastigt och lustigt, dom gillade henne och skulle komma tillbaka en gång till. Har två till provridningar på henne nästa vecka också :-)
Dessutom gick hon riktigt bra idag! Hoppade jättefint trots att hon borde ha träningsvärk efter galopprundan i snön igår. Har funderat på om det kanske kan bero på att hon fick bakskor i torsdags?! Tror inte att hon haft det någongång tidigare och om hon har det så var det nog läääänge sen. Man vet ju aldrig, hon kanske har varit lite ömfotad innan....

Zune följde också med och han fick hoppa lite. Sååååå himla kul för nu var det länge sen! :-)))) känner mig verkligen hemma på zune och allt känns hyfsat lätt. Han var fin och lugn, hoppade väl och var villig att arbeta. Älskar denna häst oändligt!! 

Resten av dagen har jag spenderat med mamma och mormor. Ätit middag och umgåtts. Har även hunnit med att tvätta, stryka och sånt där tråkigt...





Sandras hästliv

En helt vanlig bondtjej som försöker kombinera ett heltidsjobb inom skolvärlden med hästverksamheten hemma. Har med min egenutbildade häst Zapporo vinster upp till och med 145 och nyligen debuterat 150. Följ mitt vardagliga slit med att få livet att gå ihop!

RSS 2.0